Hrvatska je najbolje čuvana Europska tajna.

Razvedena obala i prekrasni otoci čine hrvatsku jednom od najljepših destinacija Mediterana. Od UNESCO znamenitosti Dubrovnika, Splita, Trogira pa sve do prekrasnih Nacionalnih parkova NP Plitvice, NP Kornati, NP Paklenica možete uživati u prirodnim ljepotama te jeftinoj autohtonoj hrani koja ovisi o području gdje se nalazite.

Mislimo da svatko može pronaći ponešto za sebe. Očarati će Vas ova Zemlja na prvi pogled jer je površinski mala, a toliko raznolika prirodno i geografski. Kojim god se putem odlučili krenuti naići ćete na lijepe plaže, male gradiće, stara sela, povijesne građevine, prelijepe planine…

Split je grad u kojem se mi nalazimo, oduševiti će Vas svojom bogatom povijesnom baštinom. Dioklecijanova palača je jedan od najbolje sačuvanih spomenika rimskoga graditeljstva na svijetu. Također Split je idealno geografski pozicioniran za početak vaše avanture. Srednji Jadran ima najveću povezanost s otocima upravo iz Splitske putničke luke. Preko nje možete doći do većine naših otoka. Svaki otok ima svoju priču i poseban je za sebe. Istaknuli bi Brač, Hvar, Korčulu i Vis.

Pošto i mi sami volimo putovati i istraživati prekrasna mjesta, preporučili bi Vam najbolji način za putovati i istražiti Hrvatsku. Uzmite kamp opremu koju Vam mi možemo omogućiti i pobjegnite od gužve i popularnih mjesta. Krenite cestama koje će Vas ostaviti bez daha. Spavajte pod vedrim nebom i slušajte šum mora jer to je pravi način da oblikujete sami svoju avanturu.

Vaš Rent-a-GS tim.

Kao što sam naziv rute kaže, većinom se prolazi kontinentalnim dijelom Hrvatske, a dio rute vodi i do sjevernih susjeda u Sloveniji.

Ako želite izbjeći gužve na cestama uz more i večeri provoditi u svježijoj kontinentalnoj klimi onda je ova ruta kao stvorena za Vas!

Ovo je jedna od najdužih ruta koje Vam predlažemo za obilazak u jednom tjednu! Kombinira se vožnja spektakularnim obalnim cestama, kopnom i najvećim otocima sjevernog Jadrana. Dio rute je nemoguće prijeći bez trajekta, pa je i on ukomponiran u naš prijedlog.

Južna ruta koja vodi preko otoka Korčula, poluotoka Pelješac i kopnenim dijelom južne Dalmacije, a čak se i jednom napušta Europska unija prilikom prelaska preko teritorija Bosne i Hercegovine kod gradića Neum.

We are new family company for renting motorcycle's. Our location is in CROATIA on Adriatic cost at City of Split. In our offer we have popular BMW R1200 GS.

Since we are passionate riders our 2008 BMW is regularly serviced and well equipped. 
We can offer you support in region also return of the vehicle in another city, favorable long-term rental of vehicles, delivery and collection for the entire Croatia, local service and intercity leases.

Da li ste zainteresirani za najam motocikla?

Mi smo obiteljska tvrtka za najam motocikla. Nalazimo se u Hrvatskoj u gradu Splitu. U našoj ponudi imamo popularan BMW R1200 GS.
S obzirom da smo strastveni ljubitelji motora naš 2008 BMW je redovno servisiran i dobro opremljen.
Možemo Vam ponuditi:

  • podrška u okružju
  • usluge vraćanja vozila u drugom gradu (povoljni najmovi na duži period)
  • dostave i preuzimanje vozila na području cijele Hrvatske
  • uslugu lokalnih i međugradskih najmova
  • usluge njma kmaperske opreme

Želite unajmiti motor, a još niste sigurni koja mjesta bi posjetili? Nekada je teško odlučiti, pogotovo ako ste u zemlji bogatom kulturom i prirodnim ljepotama. Rent-a-Gs Vam preporuča ove rute:

Krstarenje otocima juga

Sjeverni Jadran

Prekogranična ruta

Kontinentalna ruta

Kontaktirajte nas!